Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului auto-moldova.ro

 1. Definitii

  1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
  MARCI INREGISTRATE:reprezinta marcile Inregistrate ale AUTO MOLDOVA S.A.

  SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand AUTO MOLDOVA, care se afla la adresa www.auto-moldova.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre AUTO MOLDOVA in reteaua AUTO MOLDOVA S.A. .

  AUTO MOLDOVA: reprezinta societatea AUTO MOLDOVA S.A., cu sediul social in Piatra Neamt, Bulevardul General Nicolae Dascalescu nr. 492B Cod Postal 610200, Jud Neamt telefon:0233-234258 Inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Neamt sub nr.J27/1046/1995, avand CUI RO7983978 .

  UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

  UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii AUTO MOLDOVA.

  2. Continutul site-ului

  2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre AUTO MOLDOVA, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de AUTO MOLDOVA a fiind de interes pentru UTILIZATORI.

  2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. AUTO MOLDOVA isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

  2.3 Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a face orice modificari, partiale sau in totalitate, pe care le considera necesare fara o notificare prealabila.

  2.4. AUTO MOLDOVA S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra proiectarii, a tuturor elementelor de design, a bazei de date si a tuturor informatiilor afisate textual sau prin imagini. Utilizatorul nu poate prelua pentru modificare partiala sau totala aceste elemente fara acordul scris al proprietarului. Utilizatorul poate reproduce prin tiparire aceste informatii, doar in scop personal.

  UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale AUTO MOLDOVA, prevazute de legislatia in vigoare.

  3. Utilizarea site-ului

  3.1 UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

  AUTO MOLDOVA in calitate de titular al SITE-ului nu isi asuma nici o raspundere pentru nici un eventual prejudiciu rezultat din accesul sau utilizarea acestui SITE sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul SITE-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura. De asemenea, titularul SITE-ului nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul site-urilor ce sunt administrate de terte parti, respectiv pentru orice link care face legatura intre acest site si un altul.

  4. Limitarea raspunderii AUTO MOLDOVA S.A.

  4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. AUTO MOLDOVA nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in reteaua AUTO MOLDOVA.

  4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

  4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si AUTO MOLDOVA nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

  4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din reteaua AUTO MOLDOVA, astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in locatiile AUTO MOLDOVA. Comenzile a caror produse comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in locatiile AUTO MOLDOVA raman valabile si vor fi onorate in ordinea Inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul AUTO MOLDOVA va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

  4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

  4.6. AUTO MOLDOVA isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

  4.7. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

  4.8 AUTO MOLDOVA nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

  4.9 AUTO MOLDOVA nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

  5.0 Utilizarea Browser ului Internet. AUTO MOLDOVA garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6 / Google Chrome.

  5.1 Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

  5.2 Poti plati produsele cumparate de la AUTO MOLDOVA prin urmatoarele modalitati:

  1. Plata ramburs (la livrare, in numerar)
  Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra de piese si accesorii auto, direct la curier. Plata se face in lei, integral.

  2. Plata prin ordin de plata (OP)

  Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii de piese si accesorii auto, veti primi o factura proforma prin e-mail. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar. Dupa aceasta confirmare a platii, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

  3. Plata online cu cardul

  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Auto Moldova foloseste platforma PayU.
  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PayU. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PayU. Auto Moldova nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

  4. Plata in contul de trezorerie , pentru clientii Institutii Publice.

  Datele firmei:
  SC AUTO MOLDOVA SA
  Reg. Com.: J27 / 1046 / 1995
  CUI: RO7983978
  IBAN: RO92TREZ4915069XXX000409 – Trezoreria Piatra Neamt
  Adresa: Bdul General Nicolae Dascalescu nr.492B, Piatra Neamt, jud. Neamt.

  Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

  In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare.

  5. Accesarea SITE-ului auto-moldova.ro implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania AUTO MOLDOVA. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile retelei de showroom-uri auto, magazine de piese si service-uri auto ale AUTO MOLDOVA sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de AUTO MOLDOVA prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). AUTO MOLDOVA S.A.. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. AUTO MOLDOVA S.A. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau Inchiriere. Singurele exceptii de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de AUTO MOLDOVA, in baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) si a unui contract, ambele validate de catre Departamentul Juridic.

  6. Colectarea datelor – se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

  Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

  7. Acces restrictionat si (dez)abonare 

  Exista zone in site care necesita Inregistrare sau abonare (de ex: newsletter). In cazul newsletter-ului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de Inregistrare (creare cont site, abonare newsletter), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, companie, serie sasiu etc. Aceste date sunt folosite pentru ofertare, livrare de produse, etc.

  8. Cookies

  Site-ul auto-moldova.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permintand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experientei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator etc. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookies pe site-ul nostru, de exemplu cei care isi fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookies. Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul isi va putea retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat, in conformitate cu Politica noastra de cookie

  9.Linkurile 

  Acest site contine link-uri catre alte site-uri. AUTO MOLDOVA S.A. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

  10. Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori

  La cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa AUTO MOLDOVA, acesta se obliga:

  a) sa confirme solicitantilor, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an;

  b) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

  c) sa transmita utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat AUTO MOLDOVA S.A. intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat in vederea transmiterii acestora altui operator;

  d) sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

  Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si conditii de utilizare a site-ului auto-moldova.ro” , utilizatorii îsi asuma in totalitate eventualele riscuri.