Loading...

Campanie Asigurare Dacia CASCO
20 decembrie 2022 – 31 martie 2023

Bucură-te de o reducere de 15% la prima de asigurare pentru polița CASCO, oferta destinata pentru protejarea noului tau autoturism.

Există situații pe care nu le poți controla, însă te poți pregăti pentru ele. Încheie o asigurare CASCO Dacia și ai garanția că mașina ta poate face față oricarei situații neprevăzute. Campania este valabila atât pentru clienții care au plătit avans pentru vehicul nou în perioada 01 ianuarie – 20 decembrie 2022, cât și pentru cei care urmează să achite avansul pentru un vehicul nou în perioada de desfășurare a campaniei.

Mai multe detalii in Regulamentul Campaniei aici.  

Ce avantaje ai cu Dacia CASCO ?

  1. Franşiza 0 la daunele parţiale reparate în Reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia;
  2. Acoperire cuprinzătoare, principalele riscuri asigurate fiind: avarii, furt, vandalism, daune produse de autori necunoscuţi;
  3. Un produs uşor de utilizat datorită conceptului de punct unic de contact (în caz de daună trebuie doar să sunaţi la call center-ul Dacia şi veţi fi programat pentru constatarea daunei şi efectuarea reparaţiei);
  4. Tractarea gratuită în cazul în care vehiculul este imobilizat până la cel mai apropiat service Dacia;
  5. Un call center dedicat Vocea Clientului Renault – 021 038 858
  6. Prioritate la reparaţiile efectuate în Reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia.

Ce fac în caz de daună?

În cazul unei daune este suficient să apelezi call center-ul dedicat Vocea Clientului – 0248 500 000. Conform alegerii tale, vei fi programat pentru constatarea daunei şi efectuarea reparației iar daca este cazul, vei beneficia şi de serviciile de asistenţã rutiera/tractare.

În ceea ce priveşte reparaţia, între Reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia şi Asiguratorii Parteneri există contracte de decontare directă, deci nu trebuie să achiți contra-valoarea reparației către service-urile autorizate.

În plus, vehiculul va fi reparat la standardele recomandate de producător, asigurând astfel protecția maximă şi garanţia unei reparaţii executate corect.

    Vreau sa fac test drive!

    * Campuri obligatorii

    Dacă doreşti să primeşti comunicări în scop de marketing, studii de marketing şi satisfacţie client din partea societăţiilor afiliate din Grupul Renault România, te rugăm să bifezi una din opțiunile de mai jos :

      Abonare newsletter