Loading...

#VARADACIA vine cu noi aventuri! Din 26 mai te așteptăm în showroom-urile Dacia Auto Moldova  din Piatra Neamt si Roman ca să descoperi noua gamă Dacia Extreme: un nou look, noi motorizari, personalitate outdoor.

În plus, vei găsi cele mai bune oferte prin programul Rabla și Dacia Finance ca să te bucuri de călătorii fără griji și o vara altfel.

Dăm start aventurii în natură!

Spring Extreme 65 este mai dinamic, mai puternic și 100% electric pentru tine. Fie că vrei să îți petreci vara în oraș sau în afara lui, Dacia Spring îți oferă cu fiecare călătorie mai mult confort.

Noua tehnologie pentru modelul Dacia Jogger Hybrid 140 folosește transmisie automată inteligentă, iar bateria se încarcă automat la decelerare și frânare.

Extended Grip te ajută să pornești în aventură fără grija drumului și împreună cu sleeping pack-ul gândit special pentru Dacia Jogger, tu știi că nu mai e nevoie sa te desparți de priveliștea de care te-ai îndrăgostit.

Dacia Duster te cheamă în natură. Culoarea Cedar Green și cele trei motorizări disponibile, toate pregătite pentru aventură outdoor!

Descoperă noul model mai practic și mai dinamic, alături de noile elemente de design Copper Brown, care aduc eleganță la fiecare drum pe care îl faci.

    Vreau sa fac test drive!

    * Campuri obligatorii

    Dacă doreşti să primeşti comunicări în scop de marketing, studii de marketing şi satisfacţie client din partea societăţiilor afiliate din Grupul Renault România, te rugăm să bifezi una din opțiunile de mai jos :

      Abonare newsletter